Οι πλαστές ταυτότητες που είχαν ο «τοξοβόλος» και οι δύο γυναίκες

Οι πλαστές ταυτότητες που είχαν ο «τοξοβόλος» και οι δύο γυναίκες

Στην δημοσιότητα τα πραγματικά στοιχεία και τα δελτία ταυτότητες που βρέθηκαν πάνω τους

Τα πραγματικά στοιχεία του «τοξοβόλου» του Συντάγματος και των δύο συγκατηγορούμενων του για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης γυναικών, καθώς και τα πλαστά δελτία ταυτότητας που είχαν στην κατοχή τους, έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση (ΕΔΩ), χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται από την Αστυνομία, όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...