Είχαν στήσει «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε τροχόσπιτο στην Κρήτη

Είχαν στήσει «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε τροχόσπιτο στην Κρήτη

Συνελήφθησαν έξι άτομα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Κάθε είδους ναρκωτικό πωλούσαν έξι άτομα σε Χανιά και Ρέθυμνο, που χρησιμοποιούσαν ως χώρο για την απόκρυψη και πώληση των ουσιών τροχόσπιτο σε ερημική αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Και τα έξι άτομα συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της ΕΛΑΣ και κατασχέθηκαν, ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, χρηματικό ποσό και σχετικά με ναρκωτικά αντικείμενα. Ειδικότερα, τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι πέντε Έλληνες και μία αλλοδαπή και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξακριβώθηκε, ότι δύο Έλληνες ηλικίας 43 και 47 ετών και μία αλλοδαπή ηλικίας 31 ετών είχαν εγκαταστήσει στην παραπάνω περιοχή τροχόσπιτο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης τρεις Έλληνες, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και μία 22χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 101 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα κάνναβης.

Τα ναρκωτικά όπως διαπιστώθηκε, τα είχαν προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από το συγκεκριμένο τροχόσπιτο, στο οποίο πραγματοποιήθηκε έρευνα. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων 50,7 γραμμάρια ηρωίνης, 11,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 23,4 γραμμάρια κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία πτυσσόμενα μαχαίρια και μία συσκευή παραγωγής ηλεκτροσόκ (φακός- τέιζερ).

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.