«Ψαρεύουν» κλεμμένα αυτοκίνητα στα νερά του Σπερχειού

«Ψαρεύουν» κλεμμένα αυτοκίνητα στα νερά του Σπερχειού

Ανελκύθηκαν δύο οχήματα, ενώ το τρίτο φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία

Επιχείρηση για την ανέλκυση οχημάτων που αποκαλύφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην κοίτη του Σπερχειού ποταμού, έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στην παλιά γερμανική γέφυρα μεταξύ Ανθήλης και Ροδίτσας, πραγματοποιούν οι αρχές.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, την επιχείρηση υποστηρίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη διάθεση γερανού, αλλά και το Λιμενικό με τη διάθεση δύτη, ο οποίος κατάφερε να δέσει τα δύο από τα τρία οχήματα. Ειδικότερα, στην όχθη βγήκαν ένα κόκκινο Toyota, που είχε κλαπεί από εργαζόμενο στο ΣΣ Λιανοκλαδίου και ένα ακόμη όχημα που ήταν λεηλατημένο και είχε παραμείνει πολύ καιρό μέσα στο ποτάμι.

Το τρίτο όχημα που έχει εντοπιστεί στο σημείο, είναι ένα μαύρο Navara και είχε κλαπεί από την περιοχή της Δαμάστας. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γέφυρα, σε ένα σημείο με πολύ ρεύμα, που ήταν δύσκολο να προσδεθεί σωστά για να ξεκολλήσει και η επιχείρηση αναβλήθηκε για την επομένη.

Το συγκεκριμένο όχημα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ασφάλεια Λαμίας, καθώς ένα παρόμοιο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο «χτύπημα» που έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα.