Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης στη Ρόδο

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης στη Ρόδο

Το θύμα κατήγγειλε τον 32χρονο ο οποίος είχε σχέση και φιλοξενούταν από τη μητέρα της

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 19χρονης στη Ρόδο, εκμεταλλευόμενος την σχέση του με τη μητέρα της.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στην απολογία του τα όσα του καταλογίζονται, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και ο αλλοδαπός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη δικαιοσύνη την περασμένη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, όταν περίπου στις 10:40 το βράδυ η 19χρονη τηλεφώνησε στο κέντρο Άμεσης Δράσης στη Ρόδο και δήλωσε ότι έξω από το σπίτι της είναι ένα ενοχλητικό άτομο.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν τον 32χρονο, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, για να ακινητοποιηθεί τελικά μετά από καταδίωξη, στην ταράτσα της ίδιας πολυκατοικίας. Όπως κατήγγειλε η 19χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, διαμένει μαζί με τη μητέρα της, σε ένα διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και ο 32χρονος αλλοδαπός.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς, πως ο συλληφθείς στις 15 Ιανουαρίου 2020 ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη συναίνεσή της, κατά την απουσία της μητέρας της, ενώ πρόσθεσε, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς το χρονικό διάστημα που διαμένει μαζί τους, είχαν ερωτική επαφή άλλες τρεις φορές χωρίς τη θέλησή της. Η ίδια πρόσθεσε, ότι επίσης ο κατηγορούμενος αρκετές φορές τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, προσβάλλοντας με τις πράξεις του αυτές την τιμή και την αξιοπρέπειά της και δεν προχωρούσε σε σεξουαλική πράξη, καθώς υπάκουε τις παρακλήσεις της.

Από την πλευρά του ο 32χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε, ότι πράγματι είχε κάνει έρωτα με τη 19χρονη, αλλά με την θέληση της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι και τον Δεκέμβριο του 2019 είχαν εισέλθει σε εξώγαμη συνουσία αρκετές φορές, ενώ διευκρίνισε πως η καταγγελία σε βάρος του έγινε από την κοπέλα, επειδή όσο εκείνος απουσίαζε από το σπίτι, εκείνη μίλησε με τη μητέρα της, έμαθε ότι παλαιότερα διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της και έτσι τον κατήγγειλε, για να τον εκδικηθεί.

Ο 32χρονος είπε πως δεν θα μπορούσε να κάνουν έρωτα χωρίς τη συναίνεση της 19χρονης, καθώς οι τοίχοι στο σπίτι που διέμεναν, είναι πολύ λεπτοί και όταν θα φώναζε η κοπέλα, σίγουρα θα ακουγόταν στους γείτονες.