Στο εδώλιο έξι κατηγορούμενοι για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Στο εδώλιο έξι κατηγορούμενοι για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Θα δικαστούν για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης

Έξι κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου τον Σεπτέμβριο του 2018, με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα του, «δείχνει» εδώλιο στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, το μεσίτη και σε τέσσερις αστυνομικούς αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, οι οποίοι θα δικαστούν για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Οι δικαστές του συμβουλίου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση, κρίνοντας ότι ορθά αποδόθηκε στους κατηγορούμενους η συγκεκριμένη κατηγορία και όχι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Θεωρείται θέμα χρόνου ο προσδιορισμός της δίκης ενώ ήδη οι γονείς του αδικοχαμένου ακτιβιστή έχουν ζητήσει με επιστολή τους τη σύντομη εκδίκαση της υπόθεσης διαπιστώνοντας καθυστέρηση στην διερεύνηση.

2
σχόλια
  1. avatar anton

    είναι να σε πιάνει θλιψη. Για τον Αξαρλιάν ή για τόσους ἄλλους σαν αυτόν ποιός θα κλάψει, ποιός θα διαμαρτυρηθεί ποιός θα κατέβει σε πορεία???? (ακόμα και για την έγγυο στην τράπεζα που κάηκε!!!!), κανείς, κανείς αυτοί δεν το αξίζουν.......

  2. avatar andy

    απιστευτα πραγματα

Παρακαλούμε περιμένετε ...