Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Δεν πάω στο σπίτι χωρίς το κοριτσάκι μου»

Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Δεν πάω στο σπίτι χωρίς το κοριτσάκι μου»

Συγκλόνισαν οι γονείς του 2χρονου παιδιού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Δεν έχει συνέλθει κανείς ακόμα στην κοινότητα Παλιουρίου Χαλκιδικής μετά την σοκαριστική είδηση του θανάτου ενός δίχρονου παιδιού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας Παλιουρίου Χαλκιδικής Κώστας Βρασταμινός, ο οποίος αναφέρθηκε στους συντετριμμένους γονείς του θύματος λέγοντας:

«Τον αγκάλιασα και μου είπε: “Δεν το είδα ρε Κώστα… Δεν το είδα…”. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Τα ίδια και η μάνα. Είναι σε άθλια κατάσταση και οι δυο».

Η μητέρα της μικρής κατέρρευσε έξω από το κέντρο υγείας της περιοχής όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως το παιδί της είναι νεκρό. «Δεν το πιστεύω πως το παιδί μου είναι νεκρό. Μου λέτε ψέματα. Δεν πάω στο σπίτι χωρίς το κοριτσάκι μου» φέρεται να είπε η μητέρα στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού της σύμφωνα με το δελτίο ενώ ο πατέρας πήγε πάνω από το μωρό και της έλεγε: «Σήκω να πάμε σπίτι μας…».

Το χρονικό της τραγωδίας

Η οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε στην περιοχή Παλιούρι της Χαλκιδικής, όταν 38χρονος πατέρας παρέσυρε με το αγροτικό του αυτοκίνητο το κοριτσάκι του μόλις δύο ετών.

Ήταν στις 13:20 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο πατέρας -σιδεράς στο επάγγελμα- πήγε να φύγει από το σπίτι τους. Επιβιβάστηκε στο αγροτικό τους όχημα, που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή τους κι έκανε όπισθεν. Το δίχρονο κοριτσάκι όμως, που είχε ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του, βρέθηκε από πίσω και παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο μπαμπάς του, αφού στο σημείο δεν είχε ορατότητα να το δει όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.