Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Η κίνηση του πατέρα της προς τους γονείς των κατηγορούμενων

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Η κίνηση του πατέρα της προς τους γονείς των κατηγορούμενων

«Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση»

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η πολύκροτη δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας και κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της δίκης, συνέβη ένα περιστατικό που θα συζητηθεί.

Ο πατέρας της φοιτήτριας κ. Ιωάννης Τοπαλούδης πλησίασε τους γονείς των δύο κατηγορουμένων και τους έδωσε το χέρι ενώ μιλώντας στη κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, περιέγραψε τη στιγμή που τους αντίκρυσε μπροστά του και όσα τους είπε:

«Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας» και συνέχισε: «Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;».

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ σοκαριστικές ήταν και οι αποκαλύψεις που έγιναν στη αίθουσα.

Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες για την υπόθεση βρίσκονται ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι αμέσως μετά την κύρια ανάκριση για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου.