Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο η μητέρα της μετά την κατάθεσή της

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο η μητέρα της μετά την κατάθεσή της

Ένιωσε δυσφορία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη λίγο μετά την κατάθεσή της για τη δολοφονία της κόρης του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η  γυναίκα, σύμφωνα με πληροφοριες,  ένιωσε δυσφορία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που υπέστη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της και οι δικοί της άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο.

Η μητέρα ανέβηκε υποβασταζόμενη στο βήμα του μάρτυρα την ώρα που οι αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει κλοιό προστασίας γύρω από τους κατηγορούμενους.

Συγκλόνισε στην κατάθεσή της 

Η γυναίκα κάθισε σε μια καρέκλα κα άρχισε να μιλά για το φιλότιμο παιδί της με τον καλό ψυχικό κόσμο. «Είχε αγάπη για όλους και για κάθε αδύναμο. Ήταν παιδί δοτικό, της αγάπης της προσφοράς ανέφερε προσθέτοντας πως στα χέρια των κατηγορουμένων τους οποίους χαρακτήρισε ανθρωπόμορφα τέρατα "έζησε τη θηριωδία ". «Ξεγέλασαν το παιδί μου και το οδήγησαν στο άνδρο της ακολασίας» είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η κόρη της στοχοποιήθηκε και στη συνέχεια της έστησαν ενέδρα. «Αυτά τα κοπρόσκυλα! Τα καρκινώματα...Τι θα απολογηθούν στο Θεό και στην κοινωνία» τόνισε η γυναίκα συμπληρώνοντας «αν ήμουν στη θέση τους θα είχα αυτοκτονήσει ... Έφαγαν το παιδί μου τα τέρατα , οι δολοφόνοι που κάθονται χωρίς ντροπή ούτε ψυχή έχουν ούτε καρδιά. Είναι γεννημένη τέρατα . Αν ήταν στη ζούγκλα η Ελένη θα γλίτωνε...Την πέταξαν σαν μπάζο, σαν σακίδιο».