Ζητάει πίσω το μωρό της που πέταξε στα σκουπίδια στην Καλαμάτα

Ζητάει πίσω το μωρό της που πέταξε στα σκουπίδια στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με τον συνήγορό της η 24χρονη προφυλακισμένη Γεωργιανή έχει μετανιώσει

Προσπάθεια να πάρει πίσω το νεογέννητο παιδί της, που εγκατέλειψε σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα, κάνει μέσω του δικηγόρου της η 24χρονη Γεωργιανή, που προφυλακίστηκε μετά από απόφαση Δικαστικού Συμβουλίου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα messinialive.gr, το αγοράκι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο βρεφών «Μητερα» στην Αθήνα και είναι υγιέστατο. Ο συνήγορός της, Κώστας Κρόμπας, μιλώντας στην ιστοσελίδα ισχυρίζεται, ότι η 24χρονη έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη της, ότι βρέθηκε σε απόγνωση και προέβη στην πράξη για την οποία και κατηγορείται, λόγω βαριάς κλινικής κατάθλιψης. Μάλιστα έχει έρθει στην χώρα μας και η μητέρα της για να της προσφέρει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί.

Στην απολογία της είχε ισχυριστεί, ότι τη νύχτα της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου 2019 προς ξημερώματα Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 επέστρεψε στην Καλαμάτα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον υπόγειο κάδο. Επιμένει, πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο, αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος. Για λίγη ώρα δε, υποστηρίζει, ότι παρακολουθούσε αν κάποιος περάσει και το πάρει.

Στην πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια η 24χρονη κατονόμασε τον πατέρα του βρέφους, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ίδια, αδιαφόρησε πλήρως για το παιδί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...