Πατέρας σε δίκη γιατί χαστούκισε την κόρη του

Πατέρας σε δίκη γιατί χαστούκισε την κόρη του

Κρίθηκε αθώος διότι επρόκειτο για ενέργεια σωφρονισμού

Aθώος κρίθηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματική βλάβη εις βάρος αδυνάμων προσώπων και συγκεκριμένα εις βάρος της 13χρονης κόρης του!

Ο 33χρονος πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ρόδου κατόπιν καταγγελίας που τον έφερε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και περί ώραν 18.00, επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως, να προκάλεσε σωματικές βλάβες στην 13χρονη κόρη του, χαστουκίζοντάς την στο πρόσωπο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της συνηγόρου του κ. Βάσιας Παπαγεωργίου ότι το χαστούκι έγινε προς σωφρονισμό και τον έκρινε αθώο. Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την επίμαχη ημέρα μάλωνε με την μητέρα της και όταν την άκουσε ο πατέρας της την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στην συνέχεια στον τοίχο.

Άρχισε να πονάει, όπως είπε, στο αυτί και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr

Ο πατέρας κατέστησε σαφές ότι η κόρη του είχε αργήσει να επιστρέψει στην οικία τους πράγμα που κάνει επανειλημμένως και ζητούσε επιτακτικά από την μητέρα της να φύγει και να επιστρέψει την 22.00 ώρα.

Οταν της μιλούσε του απαντούσε με ειρωνικό ύφος, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής όταν την χτύπησε για την κακή της συμπεριφορά.