Τα τρυφερά λόγια του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ

Τα τρυφερά λόγια του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ

«Ότι και να πω είναι τόσο λίγο»

Η είδηση του θανάτου της Έρρικας Μπρόγιερ προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους συνεργάτες της.

Η καλλιτέχνιδα έπειτα από 20 χρόνια απουσίας της από τα φώτα της δημοσιότητας και τη σκηνή, είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει με την «Παριζιάνα».

Η Έρρικα Μπρόγιερ είχε πει το «ναι» στην πρόταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και με την παράσταση αυτή ήθελε να κάνει την επιστροφή της.

Λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Έρρικας Μπρόγιερ, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για εκείνη στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Ότι και να πω είναι τόσο λίγο. Η ψυχή της παρέας. Τιμή μας μεγάλη που την πείσαμε, εγώ προσωπικά έκανα πάρα πολλά ραντεβού το καλοκαίρι μαζί της, να κάνει αυτή τη μεγάλη επιστροφή. Για έναν άνθρωπο που έχει αποσυρθεί από το θέατρο για 20 περίπου χρόνια ήταν  μια τρομερή επιστροφή. Λες και ήταν γραφτό, το λέω και ανατριχιάζω ολόκληρος, έτσι όπως ξεκίνησε και έζησε όλα αυτά τα χρόνια στα φώτα και στη σκηνή να “φύγει” πάνω στη σκηνή σχεδόν κυριολεκτικά. Δεν το πιστεύουμε ακόμα. Είναι σοκαριστικό και νιώθω ότι θα μας λείψει πολύ. Ερχόταν πάρα πολύς κόσμος να δει την Παριζιάνα για την Έρρικα» κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.