Βίντεο από κάμερα ασφαλείας αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του νεαρού ηθοποιού

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του νεαρού ηθοποιού

Ο 34χρονος είχε βρεθεί νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

Η εξαφάνιση του 34χρονου Στράτου Βαλσαμίδη είχε την τραγικότερη κατάληξη αφού ο ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στις 13 Δεκεμβρίου 2019.

Ο νεαρός ήταν εξαφανισμένος από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 ενώ το τελευταίο στίγμα του κινητό του εξέπεμψε μια μέρα μετά στο κέντρο της Αθήνας.

Η οικογένεια του ηθοποιού θέλει να ρίξει φως στις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του Στράτου. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου Σαββατοκύριακου» προβλήθηκαν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, η αστυνομία έχει στη διάθεση της και ερευνά ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Οι αρχές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έφτιαξαν μία ακτίνα ερευνών γύρω από την οδό Λεωνίδα Δρόση, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου ο Στράτος Βαλσαμίδης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του.

Σε δρόμο που συνορεύει με την οδό Λεωνίδα Δρόση, εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας, απογευματινές προς βραδινές ώρες, συγκεκριμένης ημερομηνίας, η κίνηση ενός αυτοκινήτου Fiat, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, οδηγός και συνοδηγός. Το βίντεο έχει δοθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί, αν πρόκειται για το αυτοκίνητο του ηθοποιού.