Νησιώτης ο μεγάλος νικητής των 9,2 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Νησιώτης ο μεγάλος νικητής των 9,2 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ

Στο Πατητήρι Αλονήσσου παίχτηκε το τυχερό δελτίου του Τζόκερ που κερδίζει τα 9,2 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση που έγινε χθες Πέμπτη ύστερα από διαδοχικά τζακ ποτ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 3, 6, 30, 40, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Ο ένας και μοναδικός τυχερός από το πανέμορφο νησί των Σποράδων κατέθεσε ένα τυποποιημένο δελτίο και βγήκε νικητής λύνοντας το πρόβλημα της ζωής του.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Μαγδαληνή Μαλαματένιου, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη σημαντική επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά της, το οποίο μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η τύχη «χτυπά» στο συγκεκριμένο πρακτορείο, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα μετά το άνοιγμά του, ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ πέτυχε το «4+1» και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Από το τηλέφωνο έμαθε η κα Μαλαματένιου τα ευχάριστα νέα για το κατάστημά της. Ήταν περασμένα μεσάνυχτα και δεν είχε ενημερωθεί ακόμη για τα αποτελέσματα της κλήρωσης. «Το έμαθα στη μία τη νύχτα, από μία φίλη μου που πήρε να με συγχαρεί», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αργότερα την κάλεσε και ο μεγάλος νικητής για να την ευχαριστήσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...