Ασελγούσε σε αγόρι κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής στη Ρόδο

Ασελγούσε σε αγόρι κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής στη Ρόδο

Ο κατηγορούμενος καταζητείται με ένταλμα σύλληψης

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 35χρονος υπήκοος Πακιστάν, που καταζητείται με ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση έναντι αμοιβής.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, έναντι αμοιβής, σε χωριό της δυτικής πλευράς της Ρόδου κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου 2017.

Όπως αναφέρεται, σε αυτό το χρονικό διάστημα παρέσυρε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον ανήλικο στην οικία του, όπου έναντι του χρηματικού ποσού των 5 ευρώ κάθε φορά, παρακολουθούσε ταινίες πορνό από κοινού με τον ανήλικο και εν συνεχεία προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του και δη αφαιρούσε το παντελόνι του και έπειθε τον ανήλικο να τον θωπεύει στα γεννητικά του όργανα και να προβαίνει σε πεολειχία με σκοπό τη γενετήσια ικανοποίησή του.

Επιπλέον, έπειθε τον ανήλικο να αφαιρεί και τα δικά του ενδύματα, ώστε να «τρίβει» το γεννητικό του όργανο στο σώμα του ανήλικου.