Μωρό σε κάδο στην Καλαμάτα: Συνελήφθη η 24χρονη μητέρα του

Μωρό σε κάδο στην Καλαμάτα: Συνελήφθη η 24χρονη μητέρα του

Το μωρό σώθηκε γιατί έπαθε βλάβη το απορριμματοφόρο και καθυστέρησε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα που φέρεται να πέταξε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, το νεογέννητο μωρό της σε κάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 24χρονη, υπήκοο Γεωργίας. Το μωρό γεννήθηκε πριν από 6 ημέρες όπως αναφέρει το tharrosnews.gr.

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε το βρέφος που βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα. Η καθυστέρηση του απορριμματοφόρου φαίνεται πως αποδείχθηκε σωτήρια καθώς το μωρό σώθηκε καθώς το όχημα έπαθε βλάβη και άργησε να πάει για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Βασιλόπουλος, αποκάλυψε πως το μωρό ζει από θαύμα.

 «Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή "σηκώνεται" από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας νωρίτερα δήλωσε: «Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.

Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται.
Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου».