Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα τα ξημερώματα στην Αττική

Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα τα ξημερώματα στην Αττική

Φωτιές σε τρία σημεία

Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα όπου τρία αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες σε περιοχές της Αττικής.

Την προανάκριση για τις δυο περιπτώσεις έχει αναλάβει η πυροσβεστική, ενώ για το ένα όχημα την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 02:54 ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε αυτοκίνητο στην οδό Αιόλου στην Αγία Βαρβάρα και στο σημείο μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Στη συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την Μαντώ Μαυρογένους στα Άνω Λιόσια εκδηλώθηκε φωτιά σε ένα ακόμη αυτοκίνητο. Επί τόπου μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, με την αιτία που προκάλεσε την φωτιά να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστο πυρπόλησαν όχημα που ήταν σταθμευμένο στη οδό Βουτσαρά στον Βοτανικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Την προανάκριση για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστο πυρπόλησαν όχημα που ήταν σταθμευμένο στη οδό Βουτσαρά στον Βοτανικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Την προανάκριση για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.