Άνοιξε πυρ με την καραμπίνα μετά από διαπληκτισμό σε μπαρ

Άνοιξε πυρ με την καραμπίνα μετά από διαπληκτισμό σε μπαρ

Ευτυχώς από τα πυρά του μεθυσμένου 42χρονου προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν 42χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ διαπληκτίστηκε με θαμώνες σε καφέ μπαρ και αφού αποχώρησε από το σημείο, επέστρεψε με κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε τους πυροβολισμούς, με συνέπεια να προκαλέσει ζημιές σε βιτρίνα διπλανού καταστήματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, όλα συνέβησαν στις 6:50 χθες το πρωί, όταν ο 42χρονος σε κατάσταση μέθης έφτασε στο κατάστημα και άρχισε να διαπληκτίζεται με θαμώνες. Τα αίματα άναψαν και ο δράστης έφυγε, επιστρέφοντας λίγο αργότερα στο καφέ μπαρ με κυνηγετική καραμπίνα.

Μέσα από το αυτοκίνητό του άρχισε να πυροβολεί, καταστρέφοντας βιτρίνα διπλανού καταστήματος και το ευτύχημα ήταν, ότι από τους πυροβολισμούς δεν προκλήθηκαν τα χειρότερα. Ο δράστης αφού πυροβόλησε, τράπηκε στη συνέχεια σε φυγή, ενώ από τους υπεύθυνους του καταστήματος, αλλά και θαμώνες, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Από τις μαρτυρίες οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του δράστη, ο οποίος συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε, ότι ο 42χρονος δράστης αγόρασε την κυνηγετική καραμπίνα από άλλο άτομο, χωρίς νόμιμες διαδικασίες, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν αεροβόλο όπλο και φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με την κυνηγετική καραμπίνα, με τον 42χρονο να παραπέμπεται αρμοδίως.