Συνεχίζεται στα δικαστήρια η κόντρα της Βίκυς Σταμάτη με τον Παύλο Πολάκη

Συνεχίζεται στα δικαστήρια η κόντρα της Βίκυς Σταμάτη με τον Παύλο Πολάκη

Η ανακοίνωσή του δικηγορικού γραφείου

Συνεχίζεται η κόντρα της Βίκυς Σταμάτη με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη. Συγκεκριμένα η Βασιλική Σταμάτη έδωσε σήμερα εντολή στην «Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός» για την κατάθεση έφεσης κατά της πρωτόδικης καταδίκης του π. Υπουργού Υγείας αναφορικά με τις ύβρεις που εξαπέλυσε από δημόσιο βήμα την 02α /11ου /2017.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο:

Η κυρία Σταμάτη παρά την πρωτόδικη δικαίωση της από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόκειται να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών, ώστε να απαλειφθούν από την πρωτόδικη απόφαση οι επικίνδυνες για το γυναικείο φύλο παραδοχές περί δήθεν συνυπαιτιότητάς της στην αήθη επίθεση με ακραία φυλετικά κριτήρια που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην Υπουργός Υγείας επιδιώκοντας την αναδημοσίευση της ενώπιον των 50.000 ακολούθων της σελίδας του στο μέσο κοινωνικής δικτύωση «Facebook», καθώς και την διαπόμπευσή της ενώπιον του συνόλου του ελληνικού Τύπου.

Οι υβριστικές σεξιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δημοσίως σε βάρος μίας γυναίκας και μητέρας θα πρέπει να τύχουν της απερίφραστης και βαρύτατης καταδίκης από την Δικαιοσύνη μίας Ευρωπαϊκής χώρας  που σέβεται τα δικαιώματα και την αξία των γυναικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Παρακαλούμε περιμένετε ...