Ξυλοδαρμός 10χρονου: «Χτυπούσε την κόρη μου επί 2 χρόνια. Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή»

Ξυλοδαρμός 10χρονου: «Χτυπούσε την κόρη μου επί 2 χρόνια. Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή»

Τι υποστηρίζει ο πατέρας για την επίθεση στον 10χρονο συμμαθητή της κόρης του σε σχολείο των Αμπελοκήπων

Παραμένει σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την είδηση του ξυλοδαρμού ενός 10χρονου σε δημοτικό σχολείο των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, από τον πατέρα συμμαθήτριάς του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε ο πατέρας της μικρής και δράστης της επίθεσης στον ανήλικο μαθητή, ο οποίος έδωσε τη δική του άποψη για το τι τον οδήγησε στην πράξη αυτή.

«Επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρω τρεις ώρες. Είναι χτυπημένο στην πλάτη. Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, η απάντηση ήταν “γ@μω τη μάνα σου και επιτέθηκε αυτό» είπε ο πατέρας του κοριτσιού ενώ συμπλήρωσε ότι είχε ενημερώσει σχετικά τη διευθύντρια του σχολείου για προηγούμενο επεισόδιο και εκείνη του είχε απαντήσει ότι δεν μπορεί να διώξει τον 10χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι το παιδί είναι άγριο.

«Έφαγε μια σφαλιάρα, κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο» τόνισε ο πατέρας ενώ ανέφερε πως ήταν εν βρασμώ και ότι δενείχε ρατσιστικά κίνητρα: «Το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις» κατέληξε και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ όλη δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά  να είναι φίλοι και αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ».