Ζημιές και κυκλοφοριακά προβλήματα άφησε η «Διδώ» στη Χαλκιδική

Ζημιές και κυκλοφοριακά προβλήματα άφησε η «Διδώ» στη Χαλκιδική

Σημαντικά προβλήματα σε Κασσάνδρα και Σιθωνία

Εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης τόσο στη Σιθωνία, όσο και στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, μετά τις ζημιές που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο η κακοκαιρία «Διδώ».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα halkidikinews.gr, στην περιοχή Σπαθιές στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας αποκολλήθηκε χθες βράδυ βράχος και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής επιχειρούν να σπάσουν με σφύρα τα βράχια, προκειμένου να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα μέχρι το βράδυ.

Στο μεταξύ, φερτά υλικά και μπάζα υπάρχουν σε αρκετά σημεία του παλιού χωριού της Νικήτης και απομακρύνονται από το Δήμο. Στο Νέο Μαρμαρά έχει πλημμυρίζει μεγάλο μέρος στην παραλιακή ζώνη και γίνονται εργασίες από μηχανήματα του Δήμου Σιθωνίας.

Στην Κασσάνδρα κλειστός παραμένει ο δρόμος Σίβηρη-Παραλια Φούρκας λόγω κατολίσθησης, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Κασσάνδρα, στη διασταύρωση της Σίβηρης το νερό έχει καλύψει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Τμήμα του δρόμου προς την Ελάνη έχει καταρρεύσει και απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.