Έκλεψαν το νοσηλευτικό προσωπικό στο «Βενιζέλειο» της Κρήτης

Έκλεψαν το νοσηλευτικό προσωπικό στο «Βενιζέλειο» της Κρήτης

Άγνωστοι διέρρηξαν τα ντουλάπια τους και αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα

Μία θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε χθες Τρίτη και έγινε γνωστό σήμερα σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου στο στόχαστρο των κακοποιών μπήκε το νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τις απογευματινές ώρες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων, άγνωστοι διέρρηξαν τις ντουλάπες του νοσηλευτικού προσωπικού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής.

Μάλιστα, έκλεψαν από τις τσάντες των εργαζομένων χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση–καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Βενιζελείου αναφέρει:

«Ηταν θέμα χρόνου και τελικά ΕΓΙΝΕ……

Απλά τώρα έγινε μαζικά και αυτό είναι που κάνει την ευθύνη των αρμοδίων ακόμη μεγαλύτερη.

Την Τρίτη λοιπόν το απόγευμα επιτήδειοι διέρρηξαν τις ντουλάπες του νοσηλευτικού προσωπικού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής, αποσπώντας χρήματα και πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα από το προσωπικό.

Την ίδια στιγμή δηλαδή που οι συνάδελφοι με μεγάλη αυτοθυσία προσπαθούσαν να αντεπεξέλθουν στις τραγικές συνθήκες εργασίας, κάποιοι επιτήδειοι έκαναν πάρτυ στις ντουλάπες τους, οι οποίες βρίσκονται στο διάδρομο, προκαλώντας την έντονη απογοήτευση τους, αλλά και την οργή τους, καθώς πλέον είναι απροστάτευτοι στον κάθε κακόβουλο, που μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στο Νοσοκομείο.

Τι και αν μπήκαν πόρτες ασφαλείας; Το Νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι και αυτό το διαπιστώνει κανείς, μόνο αν μείνει στο Νοσοκομείο μετά τις τρεις το μεσημέρι. Αλλά μάλλον οι υπεύθυνοι εκείνη την ώρα είναι στα σπίτια τους.

Τι και αν φωνάζουμε, ότι το προσωπικό φύλαξης δεν επαρκεί; Για την απελθούσα Διοίκηση όλα ήταν λειτουργικό κόστος και μειωμένη χρηματοδόστηση για προσλήψεις νέου προσωπικού.

Τι και αν τονίσαμε την άστοχη μετακίνηση των αποδυτηρίων στους διαδρόμους; Οι υπεύθυνοι μάλλον είναι καλά προστατευμένοι στα γραφεία τους

Τι και αν το προσωπικό αλλάζει ενδυμασία στους διαδρόμους και μάλιστα σε κοινή θεά μέσα στους κοιτώνες των γιατρών; Οι υπεύθυνοι είναι καλοντυμένοι στα γραφεία τους…..

Δυστυχώς λοιπόν κύριοι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι, για μια ακόμη φορά η καθημερινή πραγματικότητα δικαιώνει τις έντονες ανησυχίες μας, παρά την όποια προσπάθεια σας να ωραιοποιήσετε την κατάσταση».