Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Έσπασε ο αυχένας της κάτω από τις ρόδες

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Έσπασε ο αυχένας της κάτω από τις ρόδες

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 77χρονης από το αυτοκίνητο αδίστακτων κακοποιών

Κάταγμα στον αυχένα από τις ρόδες του αυτοκινήτου, με το οποίο την πάτησαν οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί στους Αγίους Θεοδώρους το περασμένο Σάββατο, υπέστη η άτυχη 77χρονη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε, όταν το όχημα πέρασε από πάνω της. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από την Κορινθία μέχρι και τη Φθιώτιδα, για τον εντοπισμό δύο Ρομά, που ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της 77χρονης.

Όπως μετέδωσε ο τ/σ Alpha, κάμερες έχουν καταγράψει την διαδρομή των δραστών μέχρι ένα σημείο, κατευθύνοντας τις έρευνες των αρχών προς συγκεκριμένα σημεία. Παράλληλα, οι αστυνομικοί στήνουν μπλόκα σε νέα και παλαιά εθνική οδό και ελέγχουν κάθε αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας και τύπου, με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλέστηκε ο τ/σ Alpha, το εν λόγω αυτοκίνητο το είχαν δει τόσο στους Αγίους Θεοδώρους, όσο και στην Κινέτα. Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ότι άλλοτε σε αυτό επέβαιναν δύο άτομα και άλλοτε τέσσερα.

Συγκλονίζει ο σύζυγος του θύματος

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του συζύγου του θύματος στον Alpha, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει, ότι για έναν χρυσό σταυρό και μια αλυσίδα, στάρησαν τη ζωή της συζύγου του. «Δεν πήγε το μυαλό μου, ότι πατήσανε την γυναίκα μου. Όταν πήγα να την σηκώσω και έπιασα το κεφάλι και το γυρνάω, μόλις βλέπω τα αίματα, κατάλαβα τι είχε γίνει» είπε.

«Είχε έναν σταυρό καλό και μια αλυσίδα και της την τραβήξανε και εκεί πέρα έγινε η πάλη. Αν δεν ήτανε με το αυτοκίνητο, θα τον κοπάναγε, γιατί ήταν δυναμική» λέει περιγράφοντας το συμβάν. Ο ίδιος όπως λέει, είδε το αυτοκίνητο των δραστών να τους ακολουθεί έως κοντά στο σπίτι και μόλις γύρισε και κοίταξε, ο οδηγός έκανε όπισθεν.

Όπως λέει «55 χρόνια (παντρεμένοι) δεν είχαμε μαλώσει ποτέ» και ξεσπά τονίζοντας ότι «αυτός δεν έχει ούτε αισθήματα, ούτε τίποτε. Για μια καδένα που έκανε 500 ευρώ, να την πάρουνε και να φύγουνε. Ήτανε ανάγκη να την σκοτώσουνε;».