Το παζλ με τα καλλίγραμμα μοντέλα που συνθέτει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις περίεργες πυρκαγιές

Το παζλ με τα καλλίγραμμα μοντέλα που συνθέτει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις περίεργες πυρκαγιές

Οι τρεις υποθέσεις που φαίνεται πως έχουν κοινό παρανομαστή

Σενάριο αστυνομικής ταινίας με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμα μοντέλα που έχουν έρθει στη χώρας μας από το εξωτερικό θυμίζουν οι τρεις υποθέσεις που καλούνται να λύσουν οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και όπως όλα δείχνουν συνδέονται μεταξύ τους.

Οι υποθέσεις με μια πρώτη ματιά εικάζει κανείς ότι είναι άσχετες μεταξύ τους. Ψάχνοντας όμως λίγο πιο προσεκτικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ανακαλύπτουν στοιχεία που τις συνδέουν μεταξύ τους. Οι τρεις περιπτώσεις είναι οι εξής: η περίεργη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» επί της λεωφόρου Συγγρού, η μυστηριώδης υπόθεση πυρκαγιάς σε πολυτελή θαλαμηγό που καταγράφηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη μαρίνα της Γλυφάδας και μια ανεξιχνίαστη δολοφονία πριν από ένα μήνα στα δυτικά προάστια. Κοινός παρανομαστής σε όλες τα καλλίγραμμα κορίτσια.

Η περίεργη φωτιά στο ξενοδοχείο 

Η περίεργη φωτιά στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace & Luxury Suites», επί της λεωφόρου Συγγρού 123 ξέσπασε στις 11 το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν πελάτες και προσωπικό. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και 30 καλλίγραμμα κορίτσια με αναλογίες μοντέλων. Τα στοιχεία που περισυνέλλεξε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «δείχνουν» εμπρησμό.

Οι ηθικοί αυτουργοί ήθελαν ανθρώπινα θύματα και για το λόγο αυτό ανέλαβε αμέσως την υπόθεση η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Διαπιστώνεται ότι το κακό ξεκίνησε ταυτόχρονα από δύο εστίες του 1ου ορόφου και μια εστία του 2ου ορόφου, σε δωμάτιο του οποίου βρέθηκαν άθικτα δύο μπιτόνια με βενζίνη ενώ ο δράστης είχε φροντίσει να απενεργοποιήσει τον καταγραφέα των εικόνων.

Η φωτιά στην πολυτελή θαλαμηγό 

Η δεύτερη υπόθεση είναι η φωτιά σε πολυτελή θαλαμηγό που βρίσκεται αγκυροβολημένη στην Γ' μαρίνα της Γλυφάδας που επεκτείνεται ταχύτατα σε δύο παρακείμενα πολυτελή σκάφη στις 14 Νοεμβρίου.

Και σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύουν να καούν (πέντε αυτή τη φορά) πανέμορφες γυναίκες νεαρής ηλικίας. Στο κύριο σκάφος που ξεκίνησε η φωτιά κοιμόταν αμέριμνη μια 22χρονη βελγικής καταγωγής που ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή από κυβερνήτη  άλλου σκάφους που ήταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα, προκειμένου να βγει γρήγορα έξω καθώς οι φλόγες πλησίαζαν στην καμπίνα της. Εκείνη ξύπνησε πανικόβλητη και αντικρίζοντας τους καπνούς πήδηξε από το παράθυρο και βούτηξε σχεδόν ημίγυμνη στη θάλασσα. Κολύμπησε για λίγα μέτρα μέχρι που την περιέθαλψε το Λιμενικό.

Στη διπλανή θαλαμηγό επέβαινε ένας επιχειρηματίας μαζί και άλλες τέσσερις κοπέλες αλλά τα ονόματά τους δεν είχαν δηλωθεί επίσημα στις λιμενικές αρχές.

Η δολοφονία στα δυτικά προάστια

Η τρίτη υπόθεση που φέρεται να συνδέεται με τις άλλες δύο σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα όταν οι αστυνομικές αρχές καταγράφουν μια δολοφονία στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με νεαρά όμορφα κορίτσια που ερχόντουσαν από το εξωτερικό. Μάλιστα η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι είχε οικονομικές δοσοληψίες αρκετών χιλιάδων ευρώ και πως κάποια στιγμή ήρθε σε σύγκρουση με κάποιον ή κάποιους που επίσης πρέπει να είχαν σχέση με τα ταξίδια των καλλονών.