Έθαβε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε χωράφι στην Κέρκυρα

Έθαβε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε χωράφι στην Κέρκυρα

Είχε στην κατοχή του 450 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητες χασίς και κοκαΐνης

Ένας 56χρονος συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε σε υπαίθρια αγροτική έκταση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένες στο έδαφος, συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, τις οποίες είχε τοποθετήσει ο 56χρονος.

Συνολικά βρέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιτυλιγμένες με κολλητική ταινία, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 450 γραμμαρίων, ενώ και κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

- μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
- μία αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 80 γραμμάριων,
- τρείς συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 9 γραμμαρίων,
- μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων,
- 13 φάκελοι με φαρμακευτικό σκεύασμα
- δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 110 Ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...