Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε σε σπίτι στο Δομοκό

Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε σε σπίτι στο Δομοκό

Άγνωστο αν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ή άλλο πρόσωπο, καθώς δεν είναι αναγνωρίσιμο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Μαντασιά Δομοκού.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, λόγω της κατάστασης του πτώματος ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί, αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία–νεκροτομή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεκρός πρέπει να βρισκόταν εκεί, πιθανόν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει.

Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, αλλά περισσότερα θα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα. Επίσης, μαρτυρίες κατοίκων του χωριού αναφέρουν, ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν, ότι κι αυτή τη φορά βρισκόταν εκτός.

Σύμφωνα τέλος με μια μαρτυρία, που περιπλέκει τα πράγματα και μετατρέπει την υπόθεση σε θρίλερ, ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να είναι δική του η σορός. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις, οι οποίες παραγγέλθηκαν από το ΑΤ Δομοκού, που ανέλαβε την προανάκριση.