Μητέρα Γρηγορόπουλου: Αμετανόητος και υποκριτής ο Κορκονέας

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Αμετανόητος και υποκριτής ο Κορκονέας

Η Τζίνα Τσαλικιάν τόνισε ότι τα επεισόδια προσβάλουν την υστεροφημία του γιου της

Για την δολοφονία του γιου της, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την δικαστική περιπέτεια που διαρκεί εδώ και 11 χρόνια, μίλησε με αφορμή την αυριανή επέτειο του θανάτου του 15χρονου η μητέρα του Τζίνα Τσαλικιάν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

«Η δολοφονία του Αλέξανδρου ήταν ένα απίστευτο γεγονός, πέρα από κάθε λογική και έχει αποκτήσει έναν κοινωνικό συμβολισμό» τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Τσαλικιάν. «Ο Αλέξανδρος ήταν κατά της βίας και όλα αυτά που γίνονται, προσβάλουν την υστεροφημία του. Θα ήθελα, όλα αυτά τα έκτροπα να αποφεύγονται, καθώς προσβάλλουν την οικογένειά μας» πρόσθεσε.

«Κατασκεύασαν μία εικόνα του Αλέξανδρου, για να δημιουργηθεί άλλοθι στους δολοφόνους του» συμπλήρωσε η κ. Τσαλικιάν και συνέχισε λέγοντας, ότι «ο Αλέξανδρος δεν είχε καμία συμμετοχή σε επεισόδια, όπως ειπώθηκε τότε». «Είμαι υπομονετική και ψύχραιμη. Μπορώ να διαχειρίζομαι όλα όσα συμβαίνουν με ηρεμία» συμπλήρωσε η Τζίνα Τσαλικιάν.

«Η απόφαση ήταν άδικη και αναξιόπιστη για τον Αλέξανδρο. Αθώωσαν τον Σαραλιώτη και επέβαλαν στον Κορκονέα τη μικρότερη ποινή. Ένας άνθρωπος που αποκαλούνταν "Ράμπο", δεν μπορεί να έχει σύννομο βίο. Ο Σαραλιώτης άκουγε τον Κορκονέα εκείνο το βράδυ. Ανέμενα τη συγκεκριμένη τροπή της υπόθεσης, καθώς κατάλαβα, ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα, που δεν ήθελα να ξαναπάω στο δικαστήριο» συνέχισε.

«Περιμένω από τον Άρειο Πάγο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Αλέξανδρο» τόνισε η κ. Τσαλικιάν. «Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή, για αυτό που συνέβη. Ο Κορκονέας είναι αμετανόητος και θυμωμένος, επειδή μπήκε φυλακή. Είναι υποκριτής, καθώς ενόψει της απόφασης του εφετείου εκδήλωσε το υποκριτικό ενδιαφέρον, να με συναντήσει. Με αηδίασε αυτό το ενδεχόμενο. Θεωρώ, ότι θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του, χωρίς τύψεις στη ζωή του» είπε.

«Ξέρετε πολλούς αντιεξουσιαστές να περιμένουν τη μαμά τους, να περιμένουν να τους πάρει η μητέρα τους από το κέντρο της Αθήνας;» διερωτήθηκε. Μιλώντας για τις εκδηλώσεις μνήμης στο γιο της, είπε ότι «θα ήθελα να γίνεται ένα ετήσιο μνημόσυνο με σεβασμό στην ψυχή του Αλέξανδρου».