Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά: «Προσπάθησα να το σταματήσω, δεν τα κατάφερα»

Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά: «Προσπάθησα να το σταματήσω, δεν τα κατάφερα»

Οι αποκαλύψεις της μητέρας για τη σχέση της ανήλικης με τον 45χρονο κατηγορούμενο

Αναστατωμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της αποπλάνησης της 12χρονης από τον 45χρονο στα Γρεβενά, καθώς όπως έγινε γνωστό, το ανήλικο κοριτσάκι ήταν φίλη με την κόρη του κατηγορούμενου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Χάρης Χάιδος, ο οποίος ανέφερε ότι η μητέρα δεχόταν πίεση από την κόρη της και για αυτό δεν κατάφερε να το σταματήσει.

«Η ίδια χτυπάει το κεφάλι της γιατί μπορεί να χάσει και το πιο πιθανό είναι θα χάσει και την επιμέλεια των παιδιών της. Καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος και τώρα πλήρωνε αυτά τα λάθη.

Προσπάθησε να το αποτρέψει αλλά δεχόταν μία τέτοια πίεση που έλεγε μέχρι ότι θα έκανε μέχρι και κακό στον εαυτό της η μικρή αν δεν δει τον κατηγορούμενο και φοβήθηκε» καταλήγει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AΝΤ1, η μητέρα φέρεται να τόνισε ότι: «γνωριζόμασταν χρόνια με τον κατηγορούμενο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η πατρική φιγούρα που έβλεπε η κόρη μου σε αυτόν θα εξελισσόταν με αυτόν τον τρόπο. Προσπάθησα όταν κατάλαβα τι συνέβαινε να το σταματήσω αλλά δεν τα κατάφερα. Μακάρι να μπορούσα. Ούτε χρήματα έπαιρνα όμως ούτε τους κάλυπτα».

Παππούς 12χρονης: Αν το ήξερα θα τους είχα καθαρίσει και τους δύο

Στο μεταξύ ο παππούς της ανήλικης και πατέρας της 43χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει πως η εγγονή του έχει κακοποιηθεί και ότι η κόρη του το γνώριζε. «Αν το ήξερα θα τους είχα καθαρίσει και τους δύο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας, εγώ τις συντηρώ» δήλωσε.

Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη έχει δώσει δύο καταθέσεις. Μία στην αστυνομία και μία στον ανακριτή παρουσία παιδοψυχολόγου. Περιέγραψε τι βίωνε τους τελευταίους μήνες και αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η αποπλάνηση από τον κατηγορούμενο.

«Με κολάκευσε με τα λόγια του. Δε με απείλησε, δε με φόβισε… Ήθελα να πηγαίνω στο σπίτι του. Συνευρεθήκαμε τους τελευταίους δύο μήνες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...