Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα

«Ηρθε να ζητήσει τον λόγο, προστάτευσα την παρέα μου» - Δείτε το βίντεο

Επεισόδιο σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος βρισκόταν εκεί με την παρέα του γιορτάζοντας τη νίκη με ανατροπή 2-1 επί του Βόλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super league 1.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο Αλέξης Κούγιας να έχει εκνευριστεί με κάποιον άνδρα ο οποίος έχει πλησιάσει το τραπέζι του και κάτι του λέει.

Αν και το βίντεο διακόπτεται απότομα σε αυτό ακριβώς το σημείο, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή όχι μάλιστα μόνο με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο αλλά και με έναν ακόμη από το διπλανό τραπέζι, ο οποίος φέρεται να ενόχλησε τη συνοδό του δικηγόρου δευτερόλεπτα πριν.

«Ο ένας την ενόχλησε και τον απώθησα και ο φίλος του που ήταν δίπλα του, ήρθε να ζητήσει τον λόγο, οπότε αναγκάστηκα να απωθήσω κι αυτόν προκειμένου να προστατέψω την παρέα μου» εξηγεί ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τους δυο άνδρες, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν απ’ αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.