«Μάχη» για τη ζωή δίνει 15χρονος που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

«Μάχη» για τη ζωή δίνει 15χρονος που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Εντατική από τις 15 Νοεμβρίου

Στην Εντατική Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 15χρονος από τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος το πρωί της 15ης Νοεμβρίου υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Όπως είπε μιλώντας στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκης «η κατάσταση της υγείας του παραμένει ίδια, είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή. Νοσηλεύεται στην Eντατική Mονάδα Παίδων του νοσοκομείου μας και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο για την εξέλιξη της υγείας του».

Ο 15χρονος κατέρρευσε στο σπίτι του στις 15 Νοεμβρίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Άμεσα κινητοποιήθηκε η οικογένειά του και λίγο μετά τις 8:00 το πρωί το αγόρι έφτασε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με σπασμούς, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διασωληνώθηκε, ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 15χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.