Χριστουγεννιάτικος φωτισμός και στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αττικής

Χριστουγεννιάτικος φωτισμός και στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αττικής

Θα στολιστούν οι λεωφόροι Συγγρού, Κηφισίας, Αθηνών, Ποσειδώνος και Μεσογείων

Εορταστικός φωτισμός και χριστουγεννιάτικα στολίδια τοποθετούνται από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής και των όμορων δήμων σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, προκειμένου να γίνει πιό έντονο το χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Στο πλαίσιο αυτό, περισσότερες από 1.500 κολώνες ηλεκτροφωτισμού διακοσμούνται με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης, χρώματος λευκού και κόκκινου, στις λεωφόρους Συγγρού, Κηφισίας, Αθηνών, Ποσειδώνος και Μεσογείων, καθώς και στην οδό Πειραιώς, ενώ στις διασταυρώσεις παίρνουν τη θέση του μεγάλα χριστουγεννιάτικα έλατα και αστέρια.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία, επεσήμανε ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει, στο να αλλάξει όψη η Αττική και να αποκτήσει γιορτινό χρώμα. «Δεσμευθήκαμε, ότι θα αναδείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Αττικής μας και αυτό κάνουμε πράξη. Τη φωτίζουμε, την ομορφαίνουμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της, να απολαύσουν το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εορταστική περίοδο», τόνισε ο περιφερειάρχης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τεχνικό προσωπικό που εργάζεται εντατικά, ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου.