Κατέληξε στην εντατική 56χρονη που στραβοκατάπιε την τροφή της

Κατέληξε στην εντατική 56χρονη που στραβοκατάπιε την τροφή της

Νοσηλευόταν για δύο μήνες στη ΜΕΘ με εγκεφαλική βλάβη λόγω έλλειψης οξυγόνου

Κατέληξε στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας μετά από δύο μήνες νοσηλείας 56χρονη, που στραβοκατάπιε την ώρα γιόρταζε με συγγενείς και φίλους τον επερχόμενο γάμο του γιου της στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamianow.gr, η άτυχη γυναίκα που πάντρευε το γιο της, έκανε το τραπέζι σε στενούς συγγενείς, για να μοιραστούν το χαρμόσυνο γεγονός. Όμως δυστυχώς κάποια στιγμή στραβοκατάπιε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Οι οικείοι της προσπάθησαν να την βοηθήσουν, ενώ άμεσα κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, για να αφαιρεθεί το ξένο σώμα, όμως είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός της και εδώ και περίπου δύο μήνες βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρότι οι πνεύμονες της είχαν επανέλθει προσωρινά, ο εγκέφαλος της δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα η κατάσταση της να παραμένει κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο λιγοστός χρόνος που χρειάστηκε μέχρι να διασωληνωθεί ήταν μοιραίος για τον εγκέφαλο της που σταμάτησε να αιματώνεται.