Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που φέρεται να βίασε τη 12χρονη

Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που φέρεται να βίασε τη 12χρονη

Σε τι κατάσταση βρίσκεται το κορίτσι

Σοκ προκαλεί η νέα εξέλιξη στην υπόθεση του 57χρονου ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία 12χρονη στη Μάνη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ο ιερέας, μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως, υποβλήθηκε σε καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιερέας δεν γνώριζε ότι νοσούσε. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η 12χρονη δεν έχει μολυνθεί και χαίρει άκρας υγείας.

«Μερικές φορές ο παππούς Θ…μου έκανε αυτά που μου είχε κάνει και ο μπαμπάς Ν...»

Σοκ είχαν προκαλέσει και οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της 12χρονης.

«Μερικές φορές η μαμά με άφηνε και στο σπίτι του παππού Θ…μερικές φορές ο παππούς Θ…μου έκανε αυτά που μου είχε κάνει και ο μπαμπάς Ν…Αυτά τα είπα στη μαμά, στη γιαγιά και στη θεία μου» κατέθεσε το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του ιερέα μέσα από τις φυλακές

«Ουδέποτε έμεινα εγώ μόνος με το παιδί και ουδέποτε είπα στο παιδάκι να έρθει στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ το παιδάκι το περιέβαλα με στοργή και αγάπη. Το διάβαζα γιατί δεν είχε πάει ποτέ σχολείο το παιδί αυτό. To έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουνε βάλει και πιθανόν το 90% είναι η μητέρα, γιατί αυτό από την πρώτη στιγμή και σε μένα και στην κόρη μου είχε εκφράσει ότι το είχε πειράξει σεξουαλικά ο παππούς» ανέφερε ο ιερέας μέσα από τις φυλακές.

«Τις πήρα σπίτι μου κατά παράκληση της μητέρας»

Στην δεύτερη κατάθεση της τον Ιούνιο του 2019 η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι τη χτυπούσαν η μητέρα της, ο παππούς της αλλά και ο ιερέας. Ζητούσε να τιμωρηθούν οι δύο άνδρες, λέγοντας πως δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της.

«Όταν η μαμά είδε ότι ο μπαμπάς ξάπλωσε πάνω μου της είπε ότι εγώ ήθελα. Και μετά η μαμά με χτύπησε με τη ζώνη και με έβγαλε έξω από το σπίτι και έμεινα πολύ ώρα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν γυμνή και έκλαιγα. Και όταν ήμουν έξω βγήκε η μαμά και με χτυπούσε».

Ο παπάς επιμένει πως όλα αυτά είναι αναληθή. «Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί και ειδικά γιατί έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άντρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών. Εγώ κατά παράκληση της μητέρας τους πήρα για ενάμιση μήνα, γιατί έψαχνε να βρει εργασία γιατί ζούσαν εκεί που ζούσαν με τον παππού και τη γιαγιά ήταν μία τρώγλη πραγματική και ήταν άθλιες οι συνθήκες διαβίωσής τους».