Μεγαλοοικονόμου: Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω

Μεγαλοοικονόμου: Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω

Τι είπε για την ληστεία που έγινε στο κοσμηματοπωλείο της

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μεγαλύτερο «ριφιφί» όλων των εποχών. Το 1994 διαρρήκτες άνοιξαν το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της, παίρνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

«Μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμήματα που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό.

Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε. Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα στο ένα χέρι κι ένα κουτί μαρμελάδα στο άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα.

Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη», είπε.

1
σχόλιο
  1. avatar …κάποιος που ξέρει πόσα έφαγες από τους οφειλέτες σου

    [...] σε ποιος τα πωλείς αυτά; Ασφαλισμένα δεν ήταν τα ...χρυσαφικά; Χρεωκοπημένη ήσουν λεφτά του κοσμάκη έφαγες … Πάντως στην πολιτική μπήκες για να τα οικονομήσεις.... και μόνον γι' αυτό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...