Νεκρός στο Τυμπάκι: Μεταξύ των κατηγορούμενων και ένας ανήλικος

Νεκρός στο Τυμπάκι: Μεταξύ των κατηγορούμενων και ένας ανήλικος

Συνελήφθησαν 17 άτομα

Ένας ανήλικος και δύο ακόμη άνδρες 31 και 39 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου, κατά τη διάρκεια συμπλοκής αλλοδαπών χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού. Και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται επίσης για συμπλοκή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Εκτός από τους τρεις κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία, συνελήφθησαν ακόμη 14 άτομα για συμμετοχή στη συμπλοκή, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, χθες το βράδυ, στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού οι αλλοδαποί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου και τον τραυματισμό ενός 29χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα 17 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν ένα σκεπάρνι, μεταλλικοί και ξύλινοι ράβδοι κ.ά.

Επιπλέον, σε βάρος δέκα εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.