Αναστολή στις στάσεις εργασίας του Μετρό

Αναστολή στις στάσεις εργασίας του Μετρό

Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια την Πέμπτη και την Παρασκευή

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Μετρό την προσεχή Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, καθώς οι στάσεις εργασίας, ανεστάλησαν.

Σύμφωνα με το athenstransport.com, την απόφαση για την αναστολή των στάσεων εργασίας στο Μετρό για την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 έλαβε το ΣΕΛΜΑ, το οποίο σημαίνει ότι θα οι συρμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

«Έπειτα από τις γραπτές δεσμεύσεις που λάβαμε από την πολιτική ηγεσία και την εργοδοσία της ΣΤΑ.ΣΥ, για την άμεση εξόφληση των απλήρωτων δεδουλευμένων μας πού είναι άνω των 6 μηνών, σας ενημερώνουμε ότι, αναβάλουμε τις στάσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί από το σωματείο μας για 28 και 29 Νοεμβρίου 2019.

Οι εργαζόμενοι προβαίνουμε στην παραπάνω απόφαση, θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξουμε καλή πίστη προς όλους, αποδεικνύοντας έτσι την ωριμότητα μας ως σωματείο.

Ωστόσο ως οφείλουμε, θέλοντας να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, παραμένουμε σε εγρήγορση για την πρακτική υλοποίηση των συμφωνηθέντων όπως αυτά απορρέουν από την εν ισχύ συλλογική σύμβαση εργασίας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...