Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία: Θρήνος στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για τον 37χρονο πολύτεκνο πατέρα

Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία: Θρήνος στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για τον 37χρονο πολύτεκνο πατέρα

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια...»

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που θρηνεί την απώλεια του 37χρονου Νίκου Μπαρμπέρη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο σε μετωπική σύγκρουση στην είσοδο της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο 37χρονος οικογενειάρχης επέστρεφε από έναν γάμο, που είχε πάει στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια του, τα οποία μάλιστα ήταν και παρανυφάκια. Όμως ο θάνατος του είχε στη καρτέρι έξω από το σπίτι του, μπαίνοντας στη Λαμία.

Το αυτοκίνητο της οικογένειας συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ασημί BMW, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί από τη Στυλίδα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος πατέρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα του, που έχει τραυματιστεί βαριά, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και τα δυο κοριτσάκια τους, ηλικίας 8-10 ετών, θα διακομιστούν στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Οι δύο νεαροί από την BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Ο Νίκος Μπαρμπέρης ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια...Δεν το λέω επειδή είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Ήταν όντως το καλύτερο παιδί. Ρωτήστε όποιον θέλετε. Αρίστος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στη σύζυγο και στα παιδιά του», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.