Πλάκωσε στα χαστούκια δημοσίως τον μεθυσμένο σύντοφό της

Πλάκωσε στα χαστούκια δημοσίως τον μεθυσμένο σύντοφό της

Η Βελγίδα τουρίστρια εκνευρίστηκε από την επίθεσή του σε οδηγό του ΚΤΕΛ

Οι διακοπές ενός ζευγαριού από το Βέλγιο ολοκληρώθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα λίγο πριν την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, καθώς ο άνδρας όντας μεθυσμένος, προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Χανίων καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο Βέλγος τούρίστας εκνευρίστηκε, όταν ο οδηγός που διαπίστωσε ότι ήταν μεθυσμένος, δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρισταμένων στον σταθμό των ΚΤΕΛ, ο τουρίστας επιχείρησε σε έξαλη κατάσταση να επιτεθεί στον οδηγό, τον οποίο πήρε στο κυνήγι.

Για μερικά λεπτά στο σταθμό προκλήθηκε έντονη αναστάτωση, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Προς στιγμήν όμως, αφού στη συνέχεια τον μεθυσμένο άνδρα περιέλαβε στα χέρια της η σύντροφός του, η οποία φανερά εκνευρισμένη για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη του ταξιδιού τους, άρχισε να τον χαστουκίζει και να τον βρίζει δημοσίως.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που τελικά έβαλε τους τουρίστες με τις αποσκευές τους στο περιπολικό και παρά την αντίσταση που προέβαλλαν, τους οδήγησαν στο Τμήμα.