«Κάπνισμα; Όχι εδώ!»: Δείτε το σποτ για τον αντικαπνιστικό νόμο

«Κάπνισμα; Όχι εδώ!»: Δείτε το σποτ για τον αντικαπνιστικό νόμο

«Το κάπνισμα αποκλείεται από όλους τους κλειστούς ή στεγασμένους δημόσιους χώρους και τους ιδιωτικούς χώρους εργασίας»

«Έχουμε ξανακούσει εξαγγελίες για το κάπνισμα σωστά; Και όλοι έχουμε τις αμφιβολίες μας, σωστά; Και όμως σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σήμερα κάνουμε μαζί μια νέα αρχή!».

Αυτά είναι τα λόγια που ξεκινά το σποτ του υπουργείου Υγείας για τον αντικαπνιστικό νόμο και το οποίο ανήρτησε ο Βασίλης Κικίλιας στοTwitter.

«Το κάπνισμα αποκλείεται από όλους τους κλειστούς ή στεγασμένους δημόσιους χώρους και τους ιδιωτικούς χώρους εργασίας. Όλους, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς παραθυράκια. Χώροι εστίασης, κέντρα διασκέδασης, δημόσιοι οργανισμοί, νοσοκομεία, κυλικεία ενώ στη συνέχεια δείχνει ένα ασανσέρ με το μήνυμα: καλά εννοείται όχι εδώ. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην απαγόρευση του καπνίσματο σε ΙΧ αυτοκίνητα που επιβαίνουν παιδιά, γήπεδα, παιδικές χαρές, πάρκα», αναφέρει το σποτ.

«Αρκεί ένας νόμος για να τα πετύχουμε όλα αυτά; Δεν αρκεί χρειάζεται να είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά. Οι καπνιστές και οι μη καπνιστές, οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι. Οι γονείς, οι αθλητές, οι νέοι, οι ηλικιωμένοι. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουμε όλοι. Και όλοι μαζί, κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Κάπνισμα; Όχι εδώ!», καταλήγει το βίντεο.