Οι θυελλώδεις άνεμοι έριξαν κολόνες και δένδρα στην Πάτρα

Οι θυελλώδεις άνεμοι έριξαν κολόνες και δένδρα στην Πάτρα

Τμήμα δένδρου καταπλάκωσε στάση λεωφορείου χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα στην Πάτρα, όπου από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, έπεσαν κολόνες της ΔΕΗ και δένδρα, ένα εκ των οποίων σε στάση λεωφορείων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, κολόνα της ΔΕΗ έπεσε έξω από το Νοσημάτων Θώρακος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία. Στο σημείο έσπεσαν συνεργεία της ΔΕΗ και άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, για να την απομακρύνουν. Ευτυχώς, την ώρα της πτώσης της κολόνας δεν περνούσε όχημα ή πεζός.

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν επίσης την πτώση δένδρου στην περιοχή της πλατείας Ταμπαχάνων, το οποίο απομακρύνθηκε από την πυροσβεστική. Κλαδιά δένδρου έπεσαν πάνω στη στάση του αστικού λεωφορείου στην οδό Μαιζώνος, στο ύψος της Γκότση, την ώρα που είχε σταματήσει το λεωφορείο, για να επιβιβάσει και να αποβιβάσει κόσμο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Εξαιτίας των ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή, έχει «κλείσει» το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου, ενώ προσοχή απαιτείται από τους οδηγούς, που διέρχονται τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης». Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν, οτι η «Βικτώρια» -όπως ονομάστηκε το κύμα κακοκαιρίας- που αναμένεται σήμερα και αύριο να σαρώσει τα δυτικά της χώρας, θα φέρει καταιγίδες και χαλαζόπτωση από το βράδυ.