Συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Γόρτυνα της Κρήτης

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Γόρτυνα της Κρήτης

Επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας Audi άνοιξαν πυρ εναντίον άλλου οχήματος

Αναστάτωση προκάλεσαν οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται η ιστοσελίδα apopsilive.gr, οι πυροβολισμοί «έπεσαν» από τους επιβαίνοντες σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας Audi, με στόχο τους επιβαίνοντες ενός δεύτερου οχήματος, με το οποίο και διασταυρώθηκαν στο ύψος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και στο δρόμο που ενώνει το Ασήμι με τις Στέρνες. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Αμέσως μετά το όχημα μάρκας Audi φέρεται να ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και με πατημένη την κόρνα, για να διαφύγει ευκολότερα της κυκλοφορίας, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο της συμπλοκής συγκεντρώθηκε κόσμος, που πετάχτηκε έντρομος από σπίτια, παρακείμενα καταστήματα και καφετέριες, καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, με δεκάδες πολίτες, αλλά και παιδιά-μαθητές φροντιστηρίων να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Από τους πρώτους που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος, ήταν και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτα περιστατικά, που αμαυρώνουν την εικόνα της τοπικής κοινωνίας, με τους φιλήσυχους πολίτες που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία της περιοχής. Ο ίδιος καταδίκασε το περιστατικό, επεσήμανε ότι από θαύμα κάθε φορά δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και ζήτησε να αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης και οι περιπολίες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος διενεργώντας έρευνα και συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών, που μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης.