Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Επικίνδυνα νερά» την Τρίτη

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Επικίνδυνα νερά» την Τρίτη

«Αναγκαία μια στοιχειώδης επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης!»

Για ακραία καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος συνιστά να ληφθούν και τα απαραίτητα μέτρα.

Όπως γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook είναι «αναγκαία μια στοιχειώδης επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης!».

Σε μια άλλη ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής, ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί: «Συνεχίζεται φίλες και φίλοι το "ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα" ή αλλιώς το "κόλλημα" του καιρού των τελευταίων ημερών, το οποίο και θα συνεχίσει να δίνει "επικίνδυνα νερά" (στον προγνωστικό χάρτη που ισχύει για την Τρίτη όσο πιο κοντά στο μωβ τόσο πιο έντονα και μεγαλύτερης διάρκειας) κυρίως στη δυτική Ελλάδα, για αρκετές μάλιστα ακόμα ημέρες με πρόσκαιρα μόνο διαλείμματα!

Σημαντική επίσης θα είναι και η ενίσχυση των νοτιάδων κυρίως στα δυτικά όπου θα πνέουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα μέσα στην ημέρα ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης (χάρτης με τις εντάσεις)

Όπως τόνισα και την προηγουμένη εβδομάδα, προσωπικά θεωρώ αναγκαία μια στοιχειώδη επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης από αυτά τα επαναλαμβανόμενα αλλά και έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ, τη σελίδα μου στο facebook! https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/ για να μη χάνετε τον...καιρό σας».