Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος στο Μοναστηράκι

Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος στο Μοναστηράκι

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο άνδρας είχε μαχαιρωθεί - Η αστυνομία εξετάζει κάμερες ασφαλείας

Ο άγνωστος άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι, στον σταθμό Μοναστηράκι, πέθανε, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία.

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση, ότι ο άνδρας, που εντοπίστηκε αιμόφυρτος, είχε μαχαιρωθεί.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί είπαν σε αστυνομικούς, ότι δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία εξετάζει κάμερες ασφαλείας, ενώ διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωστόσο, σύμφωνα και με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών που εξέτασε δεν φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο κατά τη μετακίνησή του από τον σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» έως την αποβίβασή του στον σταθμό «Μοναστηράκι», ενώ σημειώνεται ότι κινούνταν βοηθούμενος από περιπατητήρα (πι).

Πληροφορίες του news.gr αναφέρουν πως, από τις κάμερες προκύπτει ότι ο άντρας κατέβηκε στο Μοναστηράκι στο επίπεδο -2 όπου είναι οι συρμοί, ανέβηκε με τις κυλιόμενες στο επίπεδο -1 και στις εικόνες φαίνεται να ρωτάει μια καθαρίστρια πιθανότατα για την έξοδο.

Εκείνη την ώρα φαίνεται να ξεκινά ακατάσχετη αιμορραγία και να σωριάζεται στο έδαφος.

Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματά» ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο άντρας πρέπει να είχε κάνει πρόσφατα εγχείρηση. Πάντως εξετάζεται μια πληροφορία ότι ο άντρας έφερε ένα τραύμα, χωρίς πάντως να είναι ξεκάθαρο πώς έχει προκύψει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...