Έκρυψε κινητά και μία λάμα σε… ραπτομηχανή για να τα βάλει στην φυλακή

Έκρυψε κινητά και μία λάμα σε… ραπτομηχανή για να τα βάλει στην φυλακή

Συνελήφθη 34χρονος που πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από τον Κορυδαλλό

Επιμελώς κρυμμένα μέσα σε μια ραπτομηχανή είχε ένας 34χρονος πρώην κρατούμενος των Φυλακών Μαλανδρίνου ‘Άμφισσας 26 κινητά τηλέφωνα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, φορτιστές κινητών, συσκευές αναμετάδοσης Wi Fi και μια λάμα 30 εκατοστών.

Ο 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού μετέφερε την ραπτομηχανή  για να την παραλάβει ο υπεύθυνος του ραφείου των φυλακών 38χρονος αλλοδαπός που επίσης εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών .

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε  από σωφρονιστικούς υπαλλήλους  στην ραπτομηχανή πριν παραδοθεί βρέθηκαν :

  • (26) κινητά τηλέφωνα & (50) κάρτες SIM,
  • (30) φορτιστές κινητών τηλεφώνων & πληθώρα παρελκομένων αυτών (καλώδια USB – ακουστικά – προσόψεις – μπαταρίες),
  • λάμα από αλυσοπρίονο, μήκους (30) εκατοστών και
  •  (4) συσκευές αναμετάδοσης σήματος WiFi.

Από την περαιτέρω έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο 34χρονος, ο οποίος ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας Φωκίδας, συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.