Παρακολουθούσε τον σύντροφό της και βρέθηκε κρεμασμένη

Παρακολουθούσε τον σύντροφό της και βρέθηκε κρεμασμένη

Προσπάθησε να μπει στο σπίτι του πηδώντας τα κάγκελα της αυλής και ένα καρφώθηκε στο πόδι της

Κρεμασμένη και τραυματισμένη στα κάγκελα της αυλής στο σπίτι του συντρόφου της βρέθηκε για 4 ώρες μέσα στη νύχτα μία 47χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tvstar.gr, η 47χρονη από την Αθήνα δεν πίστεψε τον σύντροφό της, ότι βρίσκεται σε ταξίδι στην Ισπανία και έτσι σκέφτηκε να του κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του στο Βαθύ Χαλκίδας. Πήρε λοιπόν ταξί, έφτασε απ’ έξω και μόλις ο οδηγός του ταξί απομακρύνθηκε, τότε η γυναίκα προσπάθησε να πηδήξει από τα κάγκελα της αυλής, για να μπει μέσα στο σπίτι.

Όμως τα κάγκελα στην άκρη τους ήταν μυτερά, με αποτέλεσμα ένα απ’ αυτά να εισχωρήσει στη γάμπα της. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της και μόλις που πρόλαβε να της πει την λέξη «βοήθεια», καθώς το τηλέφωνο έκλεισε από μπαταρία και έτσι δεν πρόλαβε να της δώσει περισσότερα στοιχεία.

Η φίλη της πιθανότατα να γνώριζε τις προθέσεις της και έτσι ενημερώσε αστυνομία και πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε την γυναίκα από το σημείο. Οι πυροσβέστες την αντίκρυσαν με το μισό της σώμα γυρισμένο ανάποδα και το πόδι της καρφωμένο στο κάγκελο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση εκτός κινδύνου. Όσο για τον σύντροφό της, αυτός όντως έλειπε σε ταξίδι.