Μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε μαθήτριες και τις τραυμάτισε

Μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε μαθήτριες και τις τραυμάτισε

Προηγήθηκε τροχαίο κατά το οποίο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το μηχανάκι

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται με σοβαρό τραυμα στο πόδι μία από τις μαθήτριες, πάνω στις οποίες έπεσε με τη μοτοσικλέτα του ένας ντελιβεράς στην Ελασσόνα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα elassona-city.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που είχαν σχολάσει οι μαθήτριες του Γυμνασίου Ελασσόνας και επέστρεφαν στα σπίτια τους. Τα κορίτσια περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, όταν από παρακείμενο στενό βγήκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο τράκαρε με τη διερχόμενο από κάθετο στενό μηχανάκι, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στις μαθήτριες.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μία εκ των μαθητριών, ενώ οι υπόλοιπες έφεραν μόνο μώλωπες. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, οι γονείς των παιδιών και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε αρχικά τις μαθήτριες στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η μαθήτρια που τραυματίστηκε πιο σοβαρά, οδηγήθηκε στο χειρουργείο, όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση, ενώ ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο εν λόγω νοσοκομείο. Η αστυνομία συντάσσει δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του τροχαίου και να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη.