Καλοντυμένος απατεώνας αδειάζει ταμεία με ταχυδακτυλουργικό τρόπο

Καλοντυμένος απατεώνας αδειάζει ταμεία με ταχυδακτυλουργικό τρόπο

Νέα περίπτωση απάτης στη Λαμία

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου σε κεντρικό κατάστημα της πόλης. Ευγενικός, καλοντυμένος και γενικά περιποιημένος κύριος προσέγγισε την ταμία ρωτώντας αν ενδιαφέρετε να κάνει ψιλά σε 10ευρα και μέχρι του ποσού των 3.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr επειδή δεν κυκλοφορεί σε ΑΤΜ είναι εξαιρετικά δυσεύρετο στις συναλλαγές και τα καταστήματα έχουν πραγματική ανάγκη από αυτό (όπως και για 5ευρα). Έτσι η ταμίας ζήτησε να της «χαλάσει» 300 ευρώ.

Πράγματι ο καλοντυμένος κύριος της «χάλασε» 300 ευρώ σε κανονικά 10ευρα. Της ζήτησε όμως να τα ξαναμετρήσει μην έγινε κάποιο λάθος. Έτσι έκανε την «επαλήθευση» και άφησε στο ταμείο το συμφωνημένο ποσό. Όταν όμως η ταμίας θέλησε να τα «χρεώσει» σε άλλον υπάλληλο, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 140 ευρώ!

Απίστευτο, αλλά ο ταχυδακτυλουργός – απατεώνας είχε αφαιρέσει κατά το δεύτερο μέτρημα 14 χαρτονομίσματα! Εννοείται ότι μέχρι να διαπιστωθεί το «λάθος» ο καλοντυμένος κύριος είχε εξαφανιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει είτε στη Λαμία είτε σε κάποια κοντινή περιοχή.

Για αυτό αν κάποιος άγνωστος, όσο ευγενικός και αν δείχνει, σας ζητήσει να σας διευκολύνει σε ψιλά και για ένα τέτοιο μεγάλο ποσό μάλλον ειδοποιήστε την αστυνομία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...