Μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε 127 δρόμους της Αθήνας

Μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε 127 δρόμους της Αθήνας

Δείτε σε ποιους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες

Ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δεκάδων δρόμων σ΄όλη την πρωτεύουσα από τον Δήμο Αθηναίων, είναι σε εξέλιξη από το βράδυ της Τρίτης. Συνολικά θα ασφαλτοστρωθούν 127 δρόμοι και το κόστος ανέρχεται περίπου σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δρόμοι επελέγηκαν μετά από αιτήματα και καταγγελίες που δέχθηκε η αρμόδια υπηρεσία Τεχνικών Έργων για κακοτεχνίες, φθορές και άλλα προβλήματα.

Οι εργασίες, προκειμένου να μη δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα, πραγματοποιούνται μόνο νυχτερινές ώρες.

Μεταξύ των δρόμων αυτών είναι η Μαρασλή, η Εμμανουήλ Μπενάκη, η Χαριλάου Τρικούπη, η Αθηνάς, η Βεΐκου, η Κόνωνος, η Ρηγίλλης, η Ριζάρη, η Ιερά Οδός, η Κωνσταντινουπόλεως, η Πάτμου, η Μοσχονησίων, η Ευελπίδων, η Παπαδιαμαντοπούλου, η Πανόρμου, η Παναθηναϊκού, κ.ά.

«Τα έργα ασφαλτόστρωσης σε ολόκληρη την Αθήνα αποτελούν μέρος του πολιτισμού της καθημερινότητας την οποία δικαιούνται οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της πόλη μας. Για το λόγο αυτό στον άμεσο σχεδιασμό μας βρίσκεται ένα νέο μεγάλο πρόγραμμα δημοπράτησης έργων ασφαλτόστρωσης ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ και για τις επτά Δημοτικές Κοινότητες» , δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...