Όργια στο κέντρο της Αθήνας: Η βραδιά της ακραίας ηδονής

Όργια στο κέντρο της Αθήνας: Η βραδιά της ακραίας ηδονής

Οι σκλάβοι του σεξ, τα σκυλίσια περιλαίμια και οι «αφέντρες» Catwomen

Ένα ραντεβού ακραίας ηδονής έδωσαν το Σάββατο το βράδυ άνδρες και γυναίκες. Αναμεσά τους γόνοι ευκατάστατων οικογενειών, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της αθηναϊκής αφρόκρεμας έκαναν πράξη και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους σε μια σαδομαζοχιστική «σύναξη» που τα είχε όλα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso στη «σύναξη» έλαβαν μέρος ημίγυμνοι σκλάβοι με latex μάσκες και σκυλίσια περιλαίμια που καθοδηγούνται από αφέντρες ντυμένες Catwomen, νεαρές «υποτακτικές» που ερεθίζονται με το να δένονται σφιχτά με σκοινιά και να κρέμονται με γάντζους από το ταβάνι, καθώς και υπεράνω υποψίας «αιχμάλωτοι».

Κοινός παρονομαστής για όλους η ακραία ηδονή η οποία οδήγησε σε ένα άνευ προηγουμένου φετιχιστικό όργιο. Όπου και να γυρνούσε κανείς το βλέμμα του στο χώρο αντίκριζε σεξουαλικά αντικείμενα όπως δονητές, μαστίγια, «πνίχτες», gag balls, μέχρι λούτρινα ζωάκια με ενσωματωμένα strap-ons χρησιμοποιήθηκαν για την ικανοποίηση των σκλάβων που περίμεναν πώς και πώς να βιώσουν κάθε είδους βασανιστήριο και ταπείνωση από τις αφέντρες τους όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το μεταλλικό κλουβί με τον σκλάβο

Το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή όταν στη σκηνή ένα μεταλλικό κλουβί και μέσα σε αυτό μπήκε ένας ημίγυμνος σκλάβος με μαύρη βινίλ μάσκα και ένα πλαστικό ομοίωμα πέους στο στόμα.

Αμέσως μετά η αφέντρα (dominatrix), η οποία φορούσε ένα αποκαλυπτικό latex κορμάκι, άρχισε να ρίχνει σταγόνες αναμμένου κεριού πάνω στο κορμί του υποταγμένου άνδρα προκαλώντας του σεξουαλική διέγερση. Λίγο πιο δίπλα περίμεναν τη σειρά τους μια εντυπωσιακή μελαχρινή με κατακόκκινα εσώρουχα και ακόμη ένας «σκλάβος» με περιλαίμιο σκύλου.

Και σε αυτό το σαδομαζοχιστικό event υπήρχαν γυναίκες δεμένες με σχοινιά. Μάλιστα η συγκεκριμένη «σύναξη» πραγματοποιήθηκε στην οδό… Αγίου Όρους στο Γκάζι.