Champions League: Με στόχο την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Champions League: Με στόχο την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Στη φωλιά της Μπάγερν Μονάχου οι Πειραιώτες – Στο πλάι τους 3.000 οπαδοί τους

Ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα γράψει ιστορία ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, όπου αντιμετωπίζει την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να κάνει πειραματισμούς και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Βαυαρούς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στα χαφ θα υπάρχει η τριάδα των Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα επιστρέψει ο Γκερέρο.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί θα έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Χανς Φιλκ. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο, Κίμιχ, Κουτίνιο, Γκορέτσκα, Μίλερ και Λεβαντόφσκι.

Δυναμική θα είναι η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Μόναχο για τον σημερινό αγώνα με τη Μπάγερν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει 3000 εισιτήρια αλλά αναμένεται να είναι περισσότεροι στο γήπεδο καθώς έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και με άλλους τρόπους Έλληνες που ζουν στη Γερμανία ή στις γύρω χώρες.