Έγραψε υβριστικά μηνύματα με κόκκινη μπογιά στο σπίτι της επειδή τον χώρισε

Έγραψε υβριστικά μηνύματα με κόκκινη μπογιά στο σπίτι της επειδή τον χώρισε

Η 45χρονη γυναίκα αποφάσισε να επιστρέψει στον σύζυγό της με τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο

Βαρύς έπεσε ο χωρισμός σε έναν μεσήλικα Ηρακλειώτη, ο οποίος θέλησε ν’ αφήσει ανεξίτηλη την υπογραφή του στη γυναίκα που τον εγκατέλειψε.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ο 50χρονος παίρνοντας πινέλο και κόκκινη μπογιά έγραψε με μεγάλα γράμματα ύβρεις στον τοίχο του σπιτιού της πρώην συντρόφου του. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε προάστιο ανατολικά του Ηρακλείου της Κρήτης όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», η 45χρονη γυναίκα ξύπνησε πριν λίγες ημέρες και βγαίνοντας έξω από το σπίτι της ήρθε αντιμέτωπη με έναν ακόμη εφιάλτη, έναν από τους πολλούς που ζούσε το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό της με τον 50χρονο.

Ο τελευταίος είχε πάρει πινέλο και μπογιά και είχε γράψει το ονοματεπώνυμό της και ακριβώς δίπλα τη «στόλιζε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Η γυναίκα έπαθε σοκ βλέποντας αυτό που είδε και όλη η γειτονιά της. Προσπάθησε όπως-όπως να σβήσει τις ύβρεις και το όνομά της και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία, όπου και υπέβαλε μήνυση. Εκεί, μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η 45χρονη γυναίκα αποφάσισε να επιστρέψει στον σύζυγό της με τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο.

Γι’ αρκετό καιρό, συμφωνα με την «Π», ο πρώην φίλος της την απειλούσε, έχοντας παράλληλα γίνει σκιά της. Σε κάθε βήμα που έκανε, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον έβλεπε μπροστά της, ζητώντας της πότε με καλό και πότε με όχι και τόσο καλό τρόπο να τα ξαναβρούν.

Η 45χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε μήνυση σε βάρος του, ζητώντας την προστασία από την Αστυνομία. Ακόμη και στον χώρο εργασία της, σε ξενοδοχείο του νομού, της έστηνε καρτέρι ζητώντας της να τα ξαναβρούν.

Όταν εκείνη το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στο σύζυγό της, ο 50χρονος έγινε ακόμα πιο πιεστικός απέναντι στην 45χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο.

Όταν τελικώς εκείνη του είπε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούν, ο 50χρονος πήρε τη μπογιά και το πινέλο και την εκδικήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος μετά τη σε βάρος του μήνυση συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.